Gradbeno izvajanje in gradbeni inženiring objektov visoke in nizke gradnje

Vsak gradbeni proces je edinstven in je odvisen od obsega in kompleksnosti projekta. V podjetju zato zagotavljamo celostne izvajalske rešitve investicij in smo specializirani za področja industrijske, okoljske, poslovne in stanovanjske gradnje. Investitorjem nudimo odgovoren in strokoven pregled projekta za izvedbo s strani izkušenih gradbenikov, svetovanje in optimizacijo projekta, izvajanje gradbenih del in nudenje storitve gradbene administracije za uspešen zaključek gradnje ter pridobitve uporabnega dovoljenja.

V podjetju nudimo gradbene storitve:

  • izvajanje posameznih gradbenih del ali del zunanje in komunalne ureditve
  • storitve gradbenega inženiringa
  • gradnje objektov na ključ
  • redna vzdrževalna dela

Pri izvajanju objektov uporabljamo sodobne materiale in izdelke visoke kakovosti, ki jih vgrajujemo po najsodobnejših postopkih in v skladu s pravili stroke ter priporočili njihovih proizvajalcev.

gradnja hiše

Odlagališča

V podjetju zagotavljamo celostne rešitve od svetovanja v začetni fazi, izdelave idejnega načrta do projekta za izvedbo in izgradnje.

Preberi več

Čistilne naprave

Projektiramo in izvajamo zadrževalnike, čistilne naprave za komunalne vode in čistilne naprave za tehnološke vode.

Preberi več

Komunalna infrastruktura

V podjetju smo specializirani za izgradnjo vodotesnih kanalizacij za meteorno in fekalno vodo skupaj z jaški iz PEHD in PP umetnih materialov.

Preberi več
zbirni centri

Zbirni centri

Glede na želje in potrebe naročnika in konfiguracije terena zasnujemo zbirne centre primerne velikosti in opremljene v skladu z aktualno zakonodajo.

Preberi več
stanovanjska gradnja

Stanovanjska gradnja

Gradimo stanovanjske objekte v skladu z željami naročnikov in poleg nudimo strokovno pomoč in svetovanje v vseh fazah gradnje stanovanjskega objekta.

Preberi več
ravne strehe

Ravne strehe

Izvajamo sanacije ravne strehe ter toplotne izolacije in hidroizolacije za vse vrste objektov.

Preberi več